zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Taoge Cah Petai - roerbak van tauge met petai
- Birmakip
- Tahu Tumis Dengan Tauge - gestoofde tauge met garnalen, vlees en tahu
- Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen
- Srikaya Labu Kuning - gevulde pompoen
- Solok Lada - gevulde pepers in gekruide kokosmelk
- Smoor Terong dan Tomat - aubergines in tomatensaus
- Witvis uit Szechuan
- Smoor Jengkol
- Singkong kuwa ebi - cassaveblad
Pittig gebakken vijfkruiden krieltjes - 五香辣土豆


Pittig gebakken vijfkruiden krieltjes - 五香辣土豆
Ingrediënten:
900 gr krieltjes
1/2 eetl rode peper vlokken
1/4 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/4 - 1/2 theel zout
1 lente-ui
2 eetl olie
water
Bereiding:
Verhit in een pan water samen met de krieltjes en kook deze daarna op laag vuur gaar. Laat de krieltjes daarna uitlekken. Snijd de lente-ui fijn en meng de pepervlokken met de vijfkruidenpoeder en het zout.
Verhit in een pan de olie en voeg de krieltjes toe en druk deze aan zodat de krieltjes open barsten. Bak de krieltjes op middenhoog vuur goudbruin aan beide zijden.
Strooi dan het kruidenmengsel en de lente-ui erover en serveer.
Ingrediënten:
900 gr krieltjes
1/2 eetl rode peper vlokken
1/4 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/4 - 1/2 theel zout
1 lente-ui
2 eetl olie
water
Bereiding:
Verhit in een pan water samen met de krieltjes en kook deze daarna op laag vuur gaar. Laat de krieltjes daarna uitlekken. Snijd de lente-ui fijn en meng de pepervlokken met de vijfkruidenpoeder en het zout.
Verhit in een pan de olie en voeg de krieltjes toe en druk deze aan zodat de krieltjes open barsten. Bak de krieltjes op middenhoog vuur goudbruin aan beide zijden.
Strooi dan het kruidenmengsel en de lente-ui erover en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.