Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Yook Nup Fun See - Su-un met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yook Nup Fun See
Su-un met varkensvlees

Ingrediënten:
125 gr glass noodles / su-un / laksa
185 gr varkensvlees filet
4 shiitake paddenstoelen
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1 eetl lichte sojasaus
1 theel zout
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl maizena
4 lente-ui
5 cm jahe
2 eetl toban jiang / chiliebonen saus
1 rode lombok
2 eetl koriander blad, gehakt
5 eetl olie
kokend water

Bereiding:
Week de su-un voor 5 minuten in kokend water/ Laat het daarna uitlekken en knip het in stukken en zet apart. Verwijder de steel van de paddenstoelen en snijd de paddenstoelen in dunne reepjes. Snijd het vlees in blokjes. Snijd de lente-ui en de lombok in dunne ringen. Rasp de jahe. Meng de rijstwijn met de sojasaus, het zout en de maizena en zet apart.
Verhit in een pan de olie op hoog vuur en bak het vlees samen met de paddenstoelen totdat het vlees gaar is. Dan de lente-ui en de jahe toevoegen en meng goed. Dan de toban jiang toevoegen en bak al roerend op middelhoog vuur voor 2 minuten.
Dan de rijstwijnsaus toevoegen en meng goed en breng aan de kook. Dan de su-un toevoegen en bak op laag vuur totdat het vocht is geabsorbeerd. Meng dan de koriander erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239966