logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rundvlees met zwarte peper - 黑椒牛柳

Ingrediënten:
350 gr vinkenlap/bavette
1 theel maizena
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel lichte sojasaus
1 theel sesam olie
3 cm jahe
2 sjalotjes
1/2 rode paprika
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
3 eetl oestersaus
1 theel lichte sojasaus
1 theel zwarte peper
1/2theel palmsuiker
1/8 theel zout
1 theel maizena
3 eetl water

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de jahe julienne. Snijd de paprika julienne. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Meng het vlees met de maizena, de rijstwijn, de sojae saus, de sesam olie en de jahe en laat dit 15 minuten marineren. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en zet apart. Voeg dan de sjalotjes en de paprika toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan het vlees weer toe en roerbak dit voor 2 minuten totdat het gaar is geworden.
Dan de saus toevoegen en roer totdat de saus indikt. Strooi er nog wat zwarte peper naar smaak over en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 188 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160617