Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Rundvlees met zwarte peper - 黑椒牛柳

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rundvlees met zwarte peper - 黑椒牛柳

Ingrediënten:
350 gr vinkenlap/bavette
1 theel maizena
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel lichte sojasaus
1 theel sesam olie
3 cm jahe
2 sjalotjes
1/2 rode paprika
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
3 eetl oestersaus
1 theel lichte sojasaus
1 theel zwarte peper
1/2theel palmsuiker
1/8 theel zout
1 theel maizena
3 eetl water

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de jahe julienne. Snijd de paprika julienne. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Meng het vlees met de maizena, de rijstwijn, de sojae saus, de sesam olie en de jahe en laat dit 15 minuten marineren. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en zet apart. Voeg dan de sjalotjes en de paprika toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan het vlees weer toe en roerbak dit voor 2 minuten totdat het gaar is geworden.
Dan de saus toevoegen en roer totdat de saus indikt. Strooi er nog wat zwarte peper naar smaak over en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 287 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42437063