banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 10 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Rundvlees met zwarte peper - 黑椒牛柳

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rundvlees met zwarte peper - 黑椒牛柳

Ingrediënten:
350 gr vinkenlap/bavette
1 theel maizena
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel lichte sojasaus
1 theel sesam olie
3 cm jahe
2 sjalotjes
1/2 rode paprika
2 eetl olie

Ingrediënten saus:
3 eetl oestersaus
1 theel lichte sojasaus
1 theel zwarte peper
1/2theel palmsuiker
1/8 theel zout
1 theel maizena
3 eetl water

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de jahe julienne. Snijd de paprika julienne. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Meng het vlees met de maizena, de rijstwijn, de sojae saus, de sesam olie en de jahe en laat dit 15 minuten marineren. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en zet apart.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en zet apart. Voeg dan de sjalotjes en de paprika toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan het vlees weer toe en roerbak dit voor 2 minuten totdat het gaar is geworden.
Dan de saus toevoegen en roer totdat de saus indikt. Strooi er nog wat zwarte peper naar smaak over en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39657120