Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Rundvlees uit Hunan - 小炒黄牛肉 - roerbak van rundvlees met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rundvlees uit Hunan - 小炒黄牛
roerbak van rundvlees met pepers

Ingrediënten:
350 gr bavette/vinkenlap
1 eetl oestersaus
1 theel lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel maizena
1/8 theel witte peper
1 theel olie

Ingrediënten roerbak:
3 rode lomboks
20 gr ingemaakte pepers/Pao Jiao/泡椒
1/2 stengel bleekselderij
6 teentjes knoflook
4 cm jahe
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng in een kom de oestersaus, de sojasaus, de rijstwijn, de maizena en de peper en meng dan het vlees erdoor. Kneed het vlees totdat de marinade is geabsorbeerd. Meng dan de olie erdoor en laat het 15 minuten marineren.
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de bleekselderij julienne. Snijd de lomboks en de pepers in dunne ringen.
Verhit op hoog vuur een pan en voeg dan de olie toe. Dan het vlees toevoegen en bak het al roerend gelijkmatig. Als het vlees van kleur is veranderet, dan de overige ingrediënten toevoegen en bak dit al roerend voor 1 minuut. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42429752