banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sateh ayam - saté van kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sateh ayam
saté van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip, schoongemaakt en ontbeend
2 eetl olie
4 eetl heet water
2 eetl ketjap manis
satehpennen

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks of 7 rawits
10 eetl pinda's (gebakken en ontvliest)
1 eetl gula jawa
3 gesnipperde sjalotten
5 kemiries
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes en rijg de stukjes aan de satehpennen, inclusief de stukjes vet. Smelt het overtollige vet langzaam in een pan, het mag niet aanbranden.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Schenk het water bij de pasta en breng dit aan de kook en laat de saus voor 5 minuten zachtjes sudderen. Meng de saus met de ketjap en 3 eetl gesmolten vet en leg de pennen in deze marinade.
Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bedruip het vlees regelmatig met de marinade.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39978962