1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sateh ayam
saté van kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip, schoongemaakt en ontbeend
2 eetl olie
4 eetl heet water
2 eetl ketjap manis
satehpennen

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks of 7 rawits
10 eetl pinda's (gebakken en ontvliest)
1 eetl gula jawa
3 gesnipperde sjalotten
5 kemiries
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes en rijg de stukjes aan de satehpennen, inclusief de stukjes vet. Smelt het overtollige vet langzaam in een pan, het mag niet aanbranden.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Schenk het water bij de pasta en breng dit aan de kook en laat de saus voor 5 minuten zachtjes sudderen. Meng de saus met de ketjap en 3 eetl gesmolten vet en leg de pennen in deze marinade.
Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bedruip het vlees regelmatig met de marinade.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758