Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sate Ayam Ponorogo - geroosterd kipstukjes met kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Ayam Ponorogo 
geroosterd kipstukjes met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 eetl kecap manis
sate prikkers
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 rode rawit
1 theel palmsuiker
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng dit met de kip. Laat de kip tenminste 2 uur marineer. Rijg het vlees aan de stokjes en bestrijk deze met de kecap. Rooster de sate vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Regelmatig met de kecap bestrijken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427097