1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Ayam Ponorogo 
geroosterd kipstukjes met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 eetl kecap manis
sate prikkers
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 rode rawit
1 theel palmsuiker
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng dit met de kip. Laat de kip tenminste 2 uur marineer. Rijg het vlees aan de stokjes en bestrijk deze met de kecap. Rooster de sate vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Regelmatig met de kecap bestrijken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186