1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Ayam Ponorogo 
geroosterd kipstukjes met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 eetl kecap manis
sate prikkers
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 rode rawit
1 theel palmsuiker
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta en meng dit met de kip. Laat de kip tenminste 2 uur marineer. Rijg het vlees aan de stokjes en bestrijk deze met de kecap. Rooster de sate vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Regelmatig met de kecap bestrijken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258165