Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Garang Asem - stoofpotje van kip met kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Garang Asem
stoofpotje van kip met kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 chinese kool
5 cm kunyit
2 sereh stengels
5 theel zout
1 eetl palmsuiker
2000 ml water
1 eetl asem (tamarinde)
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 kemiri noten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes. Rooster de kunyit en snijd deze in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kool in stukken.
Verhit in een pan het water en voeg de kip toe en breng aan de kook. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kunyit en de sereh voor 5 minuten en voeg dit bij de kip en roer. Dan de kool, het zout, de palmsuiker en de asem toevoegen en kook het zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455583