Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate Ayam Ambal - sate van kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Ayam Ambal
sate van kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kipfiley
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 cm jahe
2 cm kunyit
2 kemiri noten
1 eetl palmsuiker
1 eetl zout
1 theel ketumbar
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2 cm groot. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Rijg het vlees daarna aan de stokjes en rooster de sate boven een houtskoolvuurtje langzaam goudbruin en gaar.

Serveer er een lekkere sambal bij zoals sambal tempe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018801