Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Bakar Bumbu Bawang - gebakken kip met ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bakar Bumbu Bawang
gebakken kip met ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2 cm jahe
2 cm laos
2 sereh/citroengras
3 salam blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
250 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes en rasp de laos en de jahe. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jahe, de laos, de sereh en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook de kip zachtjes gaar en totdat de saus indikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 380 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067059