1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasu Kadundung
gestoofde kip uit Mandar-Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 theel limoensap
1 sereh/citroengras
2 cm laos
2 takjes jonge kedongdong blad
2 bosjes varentoppen (pakis)
1 takje selderij
1500 ml water
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 rode rawits
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 20 stukken en marineer deze met het zout en het limoensap voor 30 minuten. Snijd de pakis, kedongdong en de selderij grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Vervolgens de pakis, de kedongdong, de palmsuiker en het zout toe en meng goed. Voeg de selderij toe en kook het geheel zachtjes gaar.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767