Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Nasu Kadundung - gestoofde kip uit Mandar-Sulawesi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasu Kadundung
gestoofde kip uit Mandar-Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 theel limoensap
1 sereh/citroengras
2 cm laos
2 takjes jonge kedongdong blad
2 bosjes varentoppen (pakis)
1 takje selderij
1500 ml water
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 rode rawits
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 20 stukken en marineer deze met het zout en het limoensap voor 30 minuten. Snijd de pakis, kedongdong en de selderij grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Vervolgens de pakis, de kedongdong, de palmsuiker en het zout toe en meng goed. Voeg de selderij toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184823