Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasu Kadundung - gestoofde kip uit Mandar-Sulawesi
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nasu Kadundung
gestoofde kip uit Mandar-Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 theel limoensap
1 sereh/citroengras
2 cm laos
2 takjes jonge kedongdong blad
2 bosjes varentoppen (pakis)
1 takje selderij
1500 ml water
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 rode rawits
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 20 stukken en marineer deze met het zout en het limoensap voor 30 minuten. Snijd de pakis, kedongdong en de selderij grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sereh en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Vervolgens de pakis, de kedongdong, de palmsuiker en het zout toe en meng goed. Voeg de selderij toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924890