Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Hati Ampela Goreng Bumbu Rempah - gebakken gekruide kippenmaagjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati Ampela Goreng Bumbu Rempah
gebakken gekruide kippenmaagjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 spiermagen
1 eetl asam water
2 salam blad
50 ml water
2 eetl olie
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water, de spiermagen, het asamwater, de sjalotjes, het zout, de salam en de knofloflook en meng goed. Kook afgesloten totdat het vocht vrijwel is verdampt. Voeg dan de olie toe en bak al roerend totdat alles gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420609