Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Hati Ampela Goreng Bumbu Rempah - gebakken gekruide kippenmaagjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati Ampela Goreng Bumbu Rempah
gebakken gekruide kippenmaagjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 spiermagen
1 eetl asam water
2 salam blad
50 ml water
2 eetl olie
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water, de spiermagen, het asamwater, de sjalotjes, het zout, de salam en de knofloflook en meng goed. Kook afgesloten totdat het vocht vrijwel is verdampt. Voeg dan de olie toe en bak al roerend totdat alles gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911569