Hati Ampela Goreng Bumbu Rempah
gebakken gekruide kippenmaagjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 spiermagen
1 eetl asam water
2 salam blad
50 ml water
2 eetl olie
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water, de spiermagen, het asamwater, de sjalotjes, het zout, de salam en de knofloflook en meng goed. Kook afgesloten totdat het vocht vrijwel is verdampt. Voeg dan de olie toe en bak al roerend totdat alles gaar is geworden.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sambal goreng buncis - boontjes
- Tahu kuning - geel gestoofde tahu
- Ayam Kecap (Spesial) - kip in kecapsaus
- Tongseng kambing - Gestoofd lamsvlees
- Sambal Cumi - een zachte sambal van inktvis
- Cager telur - gefrituurde eieren
- Ayam Bumbu Cabai Hijau - gebakken kip in een groene peper saus
- Sateh sisuk - Saté van slakken
- Sambal Budak
- Gule Pakis - Stoofpot van varenspruiten
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...