zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Telur Balado Hijau - eieren in groene pepersaus
- Pepes Ati Ayam - Gestoofde kippenlevertjes in bananenblad
- Ayam paniki - een wat hete kip
- Kari Ayam Kelapa - kip curry met geroosterde kokos
- Gang Massaman Mu - gele varkenscurry
- Sambal Goang - rauwe sambal uit Sunda
- Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Ayam Asap - gekruide gerookte kip
- Sateh ayam 2
Hati Ampela Goreng Bumbu Rempah - gebakken gekruide kippenmaagjes


Hati Ampela Goreng Bumbu Rempah
gebakken gekruide kippenmaagjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 spiermagen
1 eetl asam water
2 salam blad
50 ml water
2 eetl olie
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water, de spiermagen, het asamwater, de sjalotjes, het zout, de salam en de knofloflook en meng goed. Kook afgesloten totdat het vocht vrijwel is verdampt. Voeg dan de olie toe en bak al roerend totdat alles gaar is geworden.
gebakken gekruide kippenmaagjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 spiermagen
1 eetl asam water
2 salam blad
50 ml water
2 eetl olie
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water, de spiermagen, het asamwater, de sjalotjes, het zout, de salam en de knofloflook en meng goed. Kook afgesloten totdat het vocht vrijwel is verdampt. Voeg dan de olie toe en bak al roerend totdat alles gaar is geworden.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.