banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Panggang Saus Jamur - gebakken kip met paddenstoelensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Panggang Saus Jamur
gebakken kip met paddenstoelensaus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1/2 kip (500 gr)
5 sjalotjes
3 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel zout
1 eetl boter

Saus Jamur:
ingrediënten saus:
3 plakjes spek/bacon
200 gr champignons
200 ml kippenbouillon
2 eetl maizena + 50 ml water
3 eetl room
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de bacon in dunne reepjes en de campignons in dunne plakjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes bruin. Voeg dan de kip, de kecap, de saus tomat, de peper, de nootmuskaat en het zout toe en bak al roerend totdat de kip van kleur verandert. Schep dat de kip in een ovenschaal en bak het voor 15-20 minuten in de oven op 180gr bruin en gaar. Schep dan de saus over de kip en serveer.

Saus Jamur:
Verhit in een pan de boter en bak het spek en de campignons bruin. Voeg dan de bouillon, de opgeloste maizena en de room toe en breng het al roerend aan de kook.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683725