Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Panggang Saus Jamur - gebakken kip met paddenstoelensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Saus Jamur
gebakken kip met paddenstoelensaus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1/2 kip (500 gr)
5 sjalotjes
3 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel zout
1 eetl boter

Saus Jamur:
ingrediënten saus:
3 plakjes spek/bacon
200 gr champignons
200 ml kippenbouillon
2 eetl maizena + 50 ml water
3 eetl room
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de bacon in dunne reepjes en de campignons in dunne plakjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes bruin. Voeg dan de kip, de kecap, de saus tomat, de peper, de nootmuskaat en het zout toe en bak al roerend totdat de kip van kleur verandert. Schep dat de kip in een ovenschaal en bak het voor 15-20 minuten in de oven op 180gr bruin en gaar. Schep dan de saus over de kip en serveer.

Saus Jamur:
Verhit in een pan de boter en bak het spek en de campignons bruin. Voeg dan de bouillon, de opgeloste maizena en de room toe en breng het al roerend aan de kook.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436917