Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Panggang Saus Jamur - gebakken kip met paddenstoelensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Saus Jamur
gebakken kip met paddenstoelensaus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1/2 kip (500 gr)
5 sjalotjes
3 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel zout
1 eetl boter

Saus Jamur:
ingrediënten saus:
3 plakjes spek/bacon
200 gr champignons
200 ml kippenbouillon
2 eetl maizena + 50 ml water
3 eetl room
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de bacon in dunne reepjes en de campignons in dunne plakjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes bruin. Voeg dan de kip, de kecap, de saus tomat, de peper, de nootmuskaat en het zout toe en bak al roerend totdat de kip van kleur verandert. Schep dat de kip in een ovenschaal en bak het voor 15-20 minuten in de oven op 180gr bruin en gaar. Schep dan de saus over de kip en serveer.

Saus Jamur:
Verhit in een pan de boter en bak het spek en de campignons bruin. Voeg dan de bouillon, de opgeloste maizena en de room toe en breng het al roerend aan de kook.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036666