zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Lentho - balletjes van rode bonen
- Malbi daging sapi - rundvlees in een kruidige saus
- Hui Guo Rou
- Kaeng neua penang - curry met rundvlees
- Kari Terong - gestoofde aubergine in kokosmelk
- Bubur sagu - sago pap
- Sai Oua - vleesballen
- Khai Yad Sai - gevulde omelette
- Daing Na Bangus - gebakken vis
Babi Tjin


Babi Tjin
Bahan-Bahan:
ingrediënten:
Benodigdheden:
500 gr spareribs
Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 theel ketumbar
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel jinten
1 theel asem
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
5 eetl. ketjap
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf hiermee de spareribs is en laat dit 90 minuten intrekken. Rooster de spareribs langzaam boven een houtskoolvuurtje in 30-45 minuten gaar. Regelmatig omdraaien en bestrijken met de marinade.
Bahan-Bahan:
ingrediënten:
Benodigdheden:
500 gr spareribs
Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 theel ketumbar
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel jinten
1 theel asem
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
5 eetl. ketjap
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf hiermee de spareribs is en laat dit 90 minuten intrekken. Rooster de spareribs langzaam boven een houtskoolvuurtje in 30-45 minuten gaar. Regelmatig omdraaien en bestrijken met de marinade.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.