logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Babi Tjin

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
Benodigdheden:
500 gr spareribs

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 theel ketumbar
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel jinten
1 theel asem
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
5 eetl. ketjap

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf hiermee de spareribs is en laat dit 90 minuten intrekken. Rooster de spareribs langzaam boven een houtskoolvuurtje in 30-45 minuten gaar. Regelmatig omdraaien en bestrijken met de marinade.

Add comment

Submit

who is online

We have 147 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139942