banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon 1 Comment
babi kecap masak kentang - varkensvlees met aardappelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

babi kecap masak kentang
varkensvlees met aardappelen


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
100 gr samcam
100 gr varkenvlees
2 dunne prei
6 teentjes knoflook
11 rode sjalotjes
2 aardappelen
½ theel zout
1 theel peper
½ theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
2 eetl water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de samcam en het vlees in plakjes. Snijd de prei in schuine partjes en de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de aardappelen in partjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de aardappelen goudbruin en schep deze uit de olie. Voeg de knoflook en de sjalotjes toe en bak deze goudbruin. Dan de samcam en het vlees toevoegen en bak dit totdat het vet vrijkomt. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen gevolgd door de prei. De aardappelen en het water toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    bori · 4 years ago
    Ik wil dit recept graag proberen maar ik kom er maar niet achter wat samcam is. Kan iemand helpen?

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37920851