Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Babi Kecap Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Kecap Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr speklapjes/varkensvlees
250 ml water
5 eetl kecap manis
3 eetl kecap asin
3 eetl rijstwijn/arak
1 theel sesamolie
1 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 theel peper
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg de sesamolie, de rijstwijn en het vlees toe en laat dit 10 minuten stoven. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108344