logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kalio hati
gestoofd hart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderhart in dobbelstenen
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 stengelsereh, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
3-5 rode lomboks (Spaanse pepers)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2,5 cm laos
2 cm kunyit
3 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe er doorheen. Als de saus is ingedikt voeg dan het hart toe en sudder het vlees in 45 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180459