zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Nasi Himpit - geperste pandanrijst
- Bayem Goreng - gebakken spinazie
- Sambal goreng tahu en taugé
- Ikan Belado
- Nasi Goreng Bahari 1 - Balinese Rode Nasi
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Sambal Malakka
- Gulai Gajebo Daging Sapi - gestoofd rundvlees in kruidige saus
- Sop selam
- Satia Bia Merah - sate van mosselen/venusschelpen uit de Molukken
Kalio hati - gestoofd hart


Kalio hati
gestoofd hart
gestoofd hart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderhart in dobbelstenen
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 stengelsereh, gekneusd
Haluskan:
boemboe:
3-5 rode lomboks (Spaanse pepers)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2,5 cm laos
2 cm kunyit
3 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe er doorheen. Als de saus is ingedikt voeg dan het hart toe en sudder het vlees in 45 minuten gaar.
ingrediënten:
300 gr runderhart in dobbelstenen
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 stengelsereh, gekneusd
Haluskan:
boemboe:
3-5 rode lomboks (Spaanse pepers)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2,5 cm laos
2 cm kunyit
3 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe er doorheen. Als de saus is ingedikt voeg dan het hart toe en sudder het vlees in 45 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.