gestoofd hart
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderhart in dobbelstenen
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 stengelsereh, gekneusd
Haluskan:
boemboe:
3-5 rode lomboks (Spaanse pepers)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2,5 cm laos
2 cm kunyit
3 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe er doorheen. Als de saus is ingedikt voeg dan het hart toe en sudder het vlees in 45 minuten gaar.
ingrediënten:
300 gr runderhart in dobbelstenen
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 stengelsereh, gekneusd
Haluskan:
boemboe:
3-5 rode lomboks (Spaanse pepers)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2,5 cm laos
2 cm kunyit
3 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe er doorheen. Als de saus is ingedikt voeg dan het hart toe en sudder het vlees in 45 minuten gaar.