banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Rendang tumbuk - Pittig rundvleesgerecht

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Rendang tumbuk
Pittig rundvleesgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g rundergehakt
200 g geraspt kokos
1 serehstengel, gekneusd
zout
1000 ml dunne kokosmelk (santen cair)
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 jeruk purut blaadjes,
1 kunyit blad (kurkumablad)
1 asam kandis (anders 2 theel asem)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks,
13 rawits
3 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos goudbruin in een pan en wrijf of maal dit fijn. Meng de kokos, zout naar smaak, het gehakt en de helft van boemboe goed door elkaar. Maak van dit mengsel kleine gehaktballetjes.
Verhit in een wok/wadjan de overige ingrediënten en de rest van de boemboe en voeg als het kookt de gehaktballetjes toe. Laat het zachtjes koken totdat de balletjes gaar zijn en het vocht is verdampt
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40431046