Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Semur Lidah - ossetong in nootmuskaatsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Lidah
ossetong in nootmuskaatsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr ossetong
2500 ml water
750 ml runderbouillon
3 aardappelen
4 eetl ketjap manis
2 eetl ketjap asin
3 djeruk perut blaadjes
3/4 theel witte peper
1/4 theel nootmuskaat
3 sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Breng het water aan de kook in een pan en leg hierin de ossetong en laat dit een uur sudderen of totdat de ossetong bijna gaar is. Giet dan af en laat de ossetong afkoelen. Verwijder daarna de huid van de tong met een scherp mes. Vervolgens de ossetong in reepjes snijden.
Leg de reepjs ossetong in een pan en voeg hier de runderbouillon, de beide ketjaps, de peper, de nootmuskaat, de djeruk perut blaadjes en de fijngesneden sjalotten aan toe. Breng het geheel aan de kook en laats dit 10 minuten sudderen. Voeg dan de in blokjes gesneden aardappelen aan toe en laat het geheel nog sudderen totdat de aardappelen gaar zijn.
Garneren met bawang goreng
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438528