banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Semur Lidah - ossetong in nootmuskaatsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Lidah
ossetong in nootmuskaatsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr ossetong
2500 ml water
750 ml runderbouillon
3 aardappelen
4 eetl ketjap manis
2 eetl ketjap asin
3 djeruk perut blaadjes
3/4 theel witte peper
1/4 theel nootmuskaat
3 sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Breng het water aan de kook in een pan en leg hierin de ossetong en laat dit een uur sudderen of totdat de ossetong bijna gaar is. Giet dan af en laat de ossetong afkoelen. Verwijder daarna de huid van de tong met een scherp mes. Vervolgens de ossetong in reepjes snijden.
Leg de reepjs ossetong in een pan en voeg hier de runderbouillon, de beide ketjaps, de peper, de nootmuskaat, de djeruk perut blaadjes en de fijngesneden sjalotten aan toe. Breng het geheel aan de kook en laats dit 10 minuten sudderen. Voeg dan de in blokjes gesneden aardappelen aan toe en laat het geheel nog sudderen totdat de aardappelen gaar zijn.
Garneren met bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37703206