banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Semur Lidah - ossetong in nootmuskaatsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Lidah
ossetong in nootmuskaatsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr ossetong
2500 ml water
750 ml runderbouillon
3 aardappelen
4 eetl ketjap manis
2 eetl ketjap asin
3 djeruk perut blaadjes
3/4 theel witte peper
1/4 theel nootmuskaat
3 sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Breng het water aan de kook in een pan en leg hierin de ossetong en laat dit een uur sudderen of totdat de ossetong bijna gaar is. Giet dan af en laat de ossetong afkoelen. Verwijder daarna de huid van de tong met een scherp mes. Vervolgens de ossetong in reepjes snijden.
Leg de reepjs ossetong in een pan en voeg hier de runderbouillon, de beide ketjaps, de peper, de nootmuskaat, de djeruk perut blaadjes en de fijngesneden sjalotten aan toe. Breng het geheel aan de kook en laats dit 10 minuten sudderen. Voeg dan de in blokjes gesneden aardappelen aan toe en laat het geheel nog sudderen totdat de aardappelen gaar zijn.
Garneren met bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429395