Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Semur Jepara
kruidige runderstoof schotel uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runder schenkel
1000 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
5 eetl kecap manis
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
1 cm jahe
2 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 4x4cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg en het vlees, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en kook het vlees vrijwel gaar. Schep het vlees uit de pan.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de kecap toe en roer goed. De de bouillon erbij en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden.
 

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573728