Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Semur Jepara - kruidige runderstoof schotel uit Jepara

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Jepara
kruidige runderstoof schotel uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runder schenkel
1000 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
5 eetl kecap manis
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
1 cm jahe
2 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 4x4cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg en het vlees, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en kook het vlees vrijwel gaar. Schep het vlees uit de pan.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de kecap toe en roer goed. De de bouillon erbij en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950