1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Banjarmasin
gestoofde runderlever in donkere saus met soun

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlever
2 salam blaadjes
2 cm jahe
50 gr soun
water
4 eetl kecap manis
1/2 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met de lever, de salam en de jahe en kook deze gaar. Schep de lver uit de pan, snijd deze in stukjes en zet apart. Week de soun in water en snijd het daarna in stukken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lever toe en meng goed. Vervolgens de kecaps, de peper, het zout en de nootmuskaat toevoegen en meng goed. Dan beetjes bij beetj 700 ml water toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep dan de soun erdoor en nog zachtjes 1 minuut later sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645