banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sate Kempleng - sate van ossenhaas met pinda's
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Kempleng
sate van ossenhaas met pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
8 eetl kecap manis
1 eetl olie
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
4 eetl gebakken pinda's
3 rode lomboks
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar, geroosterd
1 theel jinten, geroosterd
1 eetl asamwater
1 theel zout
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de kecap en de olie en marineer hiermee het vlees voor tenminste 60 minuten.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze langzaam boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669091