banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sie Asam Pedah - gekruid gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sie Asam Pedah 
gekruid gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
9 sjalotjes
50 gr asam sunti
50 gr geraspte kokos, geroosterd en gepureerd
1 limoen, sap
200 ml water

Haluskan:
bumbu:
1 eetl ketumbar
6 teentjes knoflook
8 rode lomboks, ontpit
5 rode rawits
8 cm jahe
8 cm lengkuas/laos
5 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng al knijpen het vlees met de sjalotjes en de asam sunti. Wrijf dan het vlees in met de bumbu en laat het 10 minuten marineren. Meng dan de kokos erdoor.
Verhit een pan het voeg het gekruide vlees toe samen met het water en kook het vlees op middelhoog vuur gaar. Meng dan het limoensap erdoor en kook het totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558036