zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Onde-onde
- Frikadel Goreng- gehaktballetjes
- Sate Lilit Sampi - balinese sate van rundergehakt
- Gulai Telor Bebek - gepocheerde eieren in saus
- Bandeng Bumbu Cabai Rawit - gebakken vis in pittige saus
- Malbi - Gestoofd geitenvlees
- Sambal kemiri 1 - Sambal met kemirinootjes
- Khao Mok Kai - kipbyriani
- Dadar jawa pedis betul - Javaanse omelet
- Sambal Lado Hijau 1 - Sambal van groene lomboks
Acar Rawit - atjar van rode pepers


Acar Rawit
atjar van rode pepers
atjar van rode pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
40 rode rawits
200 ml water
1 eetl geraspte gula jawa (palmsuiker)
200 ml azijn
10 kleine sjalotten (anders zilveruitjes)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Los de suiker in het waster op en meng dit met de overige ingrediënten en laat dit minimaal 2 uur intrekken.
ingrediënten:
40 rode rawits
200 ml water
1 eetl geraspte gula jawa (palmsuiker)
200 ml azijn
10 kleine sjalotten (anders zilveruitjes)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Los de suiker in het waster op en meng dit met de overige ingrediënten en laat dit minimaal 2 uur intrekken.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.