Gohu
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. halfrijpe papaya
250 ml. water
3 eetl. azijn
Haluskan:
boemboe:
6 cm gember (jahe/djahé)
8 rawits
1 eetl. suiker
2 theel. trassie
1 theel. zout
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de papaya julliene en de rawits fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het water en de azijn tot een saus. Meng de saus door de papaya.
Zoeken
Laatst gelezen
- Rendang Telur Itik - in kokosmelk gestoofde gekruide eieren
- Siap Mepanggang - gegrilde kip
- Ayam paniki - een wat hete kip
- Daging Bumbu Manis - rundvlees in een donkere zoete saus
- Ayam Masak di Belanga - pittige kip uit een pot van aardenwerk
- Wonosobo
- Gule Ramas - Gestoofde karper
- Oseng-Oseng Ati Ampela - kruidig gestoofde kip
- Brengkessan Bumbu Rujak - gestoomde makreel
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...