logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gohu

bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. halfrijpe papaya
250 ml. water
3 eetl. azijn

Haluskan:
boemboe:
6 cm gember (jahe/djahé)
8 rawits
1 eetl. suiker
2 theel. trassie
1 theel. zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de papaya julliene en de rawits fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het water en de azijn tot een saus. Meng de saus door de papaya.

Add comment

Submit

who is online

We have 65 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160943