Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Otak-Otak Potong - gestoomde gekruide makreel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Otak-Otak Potong
gestoomde gekruide makreel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr visvlees van makreel
150 gr tapioca
1 theel peper
350 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
5 sjalotjes
2 lente-ui
olie/boter

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de lente-ui in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het visvlees met de tapioca, de bumbu, de peper, de sjalotjes, de lente-ui en de kokosmelk en vorm een homogene massa.
Vet in een bakblik in en schep hierin de massa en vlak het af. Stoom daarna het geheel gaar. Snijd het daarna in stukken en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427097