Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Otak-Otak Potong - gestoomde gekruide makreel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Otak-Otak Potong
gestoomde gekruide makreel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr visvlees van makreel
150 gr tapioca
1 theel peper
350 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
5 sjalotjes
2 lente-ui
olie/boter

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de lente-ui in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het visvlees met de tapioca, de bumbu, de peper, de sjalotjes, de lente-ui en de kokosmelk en vorm een homogene massa.
Vet in een bakblik in en schep hierin de massa en vlak het af. Stoom daarna het geheel gaar. Snijd het daarna in stukken en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 394 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235