Udang Saus Inggris
tijgergarnalen in worchestershire saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
3 eetl kecap manis
2 eetl kecap inggris (worchestershire saus)
3 teentjes knoflook
1 eetl olie
Taburan:
garnering:
2 lenteuitjes
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de garnalen voor tenmiste 30 minuten met de kecap inggris. Hak de knoflook fijn en snijd de lente uitjes fijn.. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de garnalen toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg dan de kecap toe en laat dit sudderen totdat de garnalen gaar zijn. Meng de lenteui erdoor er serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Pelas kedele - sojabonen met garnalen gekruid in bananenblad
- Batun Bedil 2 - Rijstkoekjes in palmsuikersaus
- Sambal Goreng Kuwah - vlees met boontjes
- Bami kuwa - bami soep
- Campur Ayam
- Kepayang - Zoetzuur van kluwek
- Sambal lombok
- Tumis Sayur Kuah Kecap - roerbak van groenten met worst en kecap
- Gaeng Gai - Kip met Bamboe
- Tumis Sawi Hijau - roerbak van paksoi met tahu
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...