logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Udang Saus Inggris
tijgergarnalen in worchestershire saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
3 eetl kecap manis
2 eetl kecap inggris (worchestershire saus)
3 teentjes knoflook
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 lenteuitjes

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de garnalen voor tenmiste 30 minuten met de kecap inggris. Hak de knoflook fijn en snijd de lente uitjes fijn.. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de garnalen toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg dan de kecap toe en laat dit sudderen totdat de garnalen gaar zijn. Meng de lenteui erdoor er serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 81 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160829