Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang saus lada hitam - garnalen in zwarte peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang saus lada hitam
garnalen in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gamba's
1 teentje knoflook
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
6 eetl olie
 
Bahan saus lada hitam:
ingrediënten zwarte peper saus:
1/2 eetl olie
100 ml water
1/2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 theel zwarte peper
1/2 theel maizena
1/2 teentje knoflook
1 sjalot
 
cara membuat:
bereiding:
Rasp de knoflook en meng dit met het zout en het limoensap en marineer hiermee de garnalen voor tenminste 30 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de gamba's gaar en schep deze uit de pan.
Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en roer dit tot een saus en laat deze indikken. Voeg dan de garnalen toe en bak dit nog voor 2 minuten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030327