banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang saus lada hitam - garnalen in zwarte peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang saus lada hitam
garnalen in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gamba's
1 teentje knoflook
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
6 eetl olie
 
Bahan saus lada hitam:
ingrediënten zwarte peper saus:
1/2 eetl olie
100 ml water
1/2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 theel zwarte peper
1/2 theel maizena
1/2 teentje knoflook
1 sjalot
 
cara membuat:
bereiding:
Rasp de knoflook en meng dit met het zout en het limoensap en marineer hiermee de garnalen voor tenminste 30 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de gamba's gaar en schep deze uit de pan.
Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en roer dit tot een saus en laat deze indikken. Voeg dan de garnalen toe en bak dit nog voor 2 minuten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690811