banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Udang saus lada hitam - garnalen in zwarte peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang saus lada hitam
garnalen in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gamba's
1 teentje knoflook
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
6 eetl olie
 
Bahan saus lada hitam:
ingrediënten zwarte peper saus:
1/2 eetl olie
100 ml water
1/2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
1 theel zwarte peper
1/2 theel maizena
1/2 teentje knoflook
1 sjalot
 
cara membuat:
bereiding:
Rasp de knoflook en meng dit met het zout en het limoensap en marineer hiermee de garnalen voor tenminste 30 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de gamba's gaar en schep deze uit de pan.
Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en roer dit tot een saus en laat deze indikken. Voeg dan de garnalen toe en bak dit nog voor 2 minuten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39334568