logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Bakar Kecap

bahan-bahan:
ingrediënten:
3 makrelen
250 ml ketjap manis
3 rode lomboks (fijngesneden)
1 theel.ketumbarpoeder
1/2 theel. jahe
1 limoen (sap)
zout en peper naar smaak
bananblad

Cara membuat:
bereiding:
Kerf de makrelen in. Meng de ingrediënten goed door elkaar en wrijf hiermee de vissen in. Verpak de vissen in bananenbland en rooster de vissen boven een houtkoolvuurtje gaar. Het blad mag wel bruin worden maar niet verbranden.

Add comment

Submit

who is online

We have 59 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176119