Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ikan Bakar Kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Bakar Kecap

bahan-bahan:
ingrediënten:
3 makrelen
250 ml ketjap manis
3 rode lomboks (fijngesneden)
1 theel.ketumbarpoeder
1/2 theel. jahe
1 limoen (sap)
zout en peper naar smaak
bananblad

Cara membuat:
bereiding:
Kerf de makrelen in. Meng de ingrediënten goed door elkaar en wrijf hiermee de vissen in. Verpak de vissen in bananenbland en rooster de vissen boven een houtkoolvuurtje gaar. Het blad mag wel bruin worden maar niet verbranden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925744