banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Ikan Bakar Colo Colo - gegrilde vis met tomaten sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Bakar Colo Colo
gegrilde vis met tomaten sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr vis
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
bananablad
olie

Bahan-bahan sambal colo colo:
ingrediënten samnbal:
4 rode rawits
4 sjalotten
2 tomaten
4 takjes kemangi
4 eetl kecap nais
2 eetl limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf deze in. Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en besprenkel het met olie. Laat het 15 minuten staan en verpak de vis in het bananenblad. Rooster de vis daarna zachtjes boven een houtskoolvuurtje in 25 minuten gaar.
Pluk de kemangi blaadjes en hak deze fijn. Snijd de sjalotten, de tomaten en de rawits fijn. Meng alle ingrediënten voor de sambal door elkaar en serveer dit bij de vis of schep het over de geroosterder vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39820773