banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Bakar Colo Colo - gegrilde vis met tomaten sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Bakar Colo Colo
gegrilde vis met tomaten sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr vis
1/2 theel zout
1 eetl limoensap
bananablad
olie

Bahan-bahan sambal colo colo:
ingrediënten samnbal:
4 rode rawits
4 sjalotten
2 tomaten
4 takjes kemangi
4 eetl kecap nais
2 eetl limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf deze in. Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en besprenkel het met olie. Laat het 15 minuten staan en verpak de vis in het bananenblad. Rooster de vis daarna zachtjes boven een houtskoolvuurtje in 25 minuten gaar.
Pluk de kemangi blaadjes en hak deze fijn. Snijd de sjalotten, de tomaten en de rawits fijn. Meng alle ingrediënten voor de sambal door elkaar en serveer dit bij de vis of schep het over de geroosterder vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674939