Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ikan bakar Kupang - Geroosterde vis

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Ikan bakar Kupang
Geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bonito (500 gr)
1 eetl. limoensap
zout
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
9 rawits
500 ml dikke kokoksmelk (santen asli)
1 serehstengel

Haluskan:
boemboe:
5 cm kunyit (kurkuma)
5 kruidnagels
1/2 theel. nootmuskaat

Cara Membuat:
bereiding:
Meng het limoenspa met wat zout en marineer hiermee de vis voor 40 minuten. Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de rawits fijn en kneus de sereh.
Rooster de vis boven een houtkoolvuurtje voor 15 minuten. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk met de overige ingrediënten. Als het kookt dan de vis nog voor 3 minuten zachtjes mee stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 244 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914042