banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Ikan bakar Kupang - Geroosterde vis

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan bakar Kupang
Geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bonito (500 gr)
1 eetl. limoensap
zout
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
9 rawits
500 ml dikke kokoksmelk (santen asli)
1 serehstengel

Haluskan:
boemboe:
5 cm kunyit (kurkuma)
5 kruidnagels
1/2 theel. nootmuskaat

Cara Membuat:
bereiding:
Meng het limoenspa met wat zout en marineer hiermee de vis voor 40 minuten. Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de rawits fijn en kneus de sereh.
Rooster de vis boven een houtkoolvuurtje voor 15 minuten. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk met de overige ingrediënten. Als het kookt dan de vis nog voor 3 minuten zachtjes mee stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39333033