logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Ikan Kubis
vis in koolbladeren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kabeljouw
6 koolbladeren
2 sjalotten
4 rode lomboks
3 cm laos
1 theel trassi
4 eetl olie
4 eetl gula jawa (palmsuiker)
water
houten prikkers (biteng)

Cara membuat:
bereiding: Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de laos en de trassi fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng hierdoor de gula. Verhit in een pan het water en kook hierin de kool voor 5 minuten en dompel deze in koud water. Snijd de vis in 6 stukken.
Schep op het koolblad wat van het mengsel en leg daarop een stuk vis en bedek deze weer met het mengsel. Vouw het koolblad dicht als een pakketjes en zet het vast met de prikkers. Rooster de pakketjes voor 15 minuten zachtjes boven een houtskoolvuurtje. Zorg ervoor dat de kool niet verbrand.

Add comment

Submit

who is online

We have 241 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139982