Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ikan Kubis - vis in koolbladeren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Kubis
vis in koolbladeren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kabeljouw
6 koolbladeren
2 sjalotten
4 rode lomboks
3 cm laos
1 theel trassi
4 eetl olie
4 eetl gula jawa (palmsuiker)
water
houten prikkers (biteng)

Cara membuat:
bereiding: Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de laos en de trassi fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng hierdoor de gula. Verhit in een pan het water en kook hierin de kool voor 5 minuten en dompel deze in koud water. Snijd de vis in 6 stukken.
Schep op het koolblad wat van het mengsel en leg daarop een stuk vis en bedek deze weer met het mengsel. Vouw het koolblad dicht als een pakketjes en zet het vast met de prikkers. Rooster de pakketjes voor 15 minuten zachtjes boven een houtskoolvuurtje. Zorg ervoor dat de kool niet verbrand.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925293