banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ikan Kubis - vis in koolbladeren
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Kubis
vis in koolbladeren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kabeljouw
6 koolbladeren
2 sjalotten
4 rode lomboks
3 cm laos
1 theel trassi
4 eetl olie
4 eetl gula jawa (palmsuiker)
water
houten prikkers (biteng)

Cara membuat:
bereiding: Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de laos en de trassi fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Meng hierdoor de gula. Verhit in een pan het water en kook hierin de kool voor 5 minuten en dompel deze in koud water. Snijd de vis in 6 stukken.
Schep op het koolblad wat van het mengsel en leg daarop een stuk vis en bedek deze weer met het mengsel. Vouw het koolblad dicht als een pakketjes en zet het vast met de prikkers. Rooster de pakketjes voor 15 minuten zachtjes boven een houtskoolvuurtje. Zorg ervoor dat de kool niet verbrand.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554939