banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Natinombur - Gebakken vis met sambal

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Natinombur
Gebakken vis met sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr karper of zeewolf
1 citroen (sap) (of jeruk sundai als die te krijgen is)
zout naar smaak
6 sjalotten
3 eetl olie
50 ml water

Bahan-bahan sambal:
ingrediënten:
7 kemirinootjes
6 rode lomboks
14 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het citroensap en het zout en laat de vis nog 15 minuten marineren. Rooster vervolgens de vis boven een houtskoolvuurtje in 15 minuten gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in dunne plkajes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de sambal toe en bak dit nog 3 minuten. Dan het water en het zout toevoegen en dit zachtjes laten stoven. Giet de sambal daarna over de vis en serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585525