banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Megono udang - gestoomde garnalen met nangka en kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Megono udang
gestoomde garnalen met nangka en kouseband

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
150 gr garnalen
250 gr jonge nangka
200 gr jonge kokos
10 stuks kouseband
4 salam blad
bananenblad
biteng
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 cm kencur
1/2 theel trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en hak de nagka en de garnalen fijn. Snijd/rasp de kokos in dunne sliertjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten. SChep wat van het mengsel op een bananenblad en leg daar een halve salamblad op en vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de biteng. Stoom vervolgens de pakketjes in 20-25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39343765