banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Megono udang - gestoomde garnalen met nangka en kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Megono udang
gestoomde garnalen met nangka en kouseband

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
150 gr garnalen
250 gr jonge nangka
200 gr jonge kokos
10 stuks kouseband
4 salam blad
bananenblad
biteng
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode rawits
1 cm kencur
1/2 theel trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en hak de nagka en de garnalen fijn. Snijd/rasp de kokos in dunne sliertjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten. SChep wat van het mengsel op een bananenblad en leg daar een halve salamblad op en vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de biteng. Stoom vervolgens de pakketjes in 20-25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38058101