logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gulai pucuk ubi kacang padi
gestoofde gezouten vis met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 singkong blad (maniok), gekookt
50 gr sperziebonen, gekookt
1000 ml santen cair
3 asem kandis
1 makreel (ikan pedah)
1 theel zout
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
2 cm laos
5 kemiri noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de singkong bladeren in stukken. Verhit in een pan de santen samen met de asem kandis en de vis en roer dit goed door elkaar. Voeg dan het zout, de peper, de singkong en de sperziebonen toe en kook het geheel langzaam gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 41 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175930