Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Gulai pucuk ubi kacang padi - gestoofde gezouten vis met groenten
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gulai pucuk ubi kacang padi
gestoofde gezouten vis met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 singkong blad (maniok), gekookt
50 gr sperziebonen, gekookt
1000 ml santen cair
3 asem kandis
1 makreel (ikan pedah)
1 theel zout
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 cm jahe
2 cm kunyit
2 cm laos
5 kemiri noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de singkong bladeren in stukken. Verhit in een pan de santen samen met de asem kandis en de vis en roer dit goed door elkaar. Voeg dan het zout, de peper, de singkong en de sperziebonen toe en kook het geheel langzaam gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385