1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Tenggiri Rica-Rica
gebakken makreel in pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr makreel
1 limoen, sap
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
7 rode rawits
5 teentjes knoflook
8 sjalotjes
1/2 theel trassi
2 cm jahe
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd dan de vis in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze 2 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367