Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan Tenggiri Rica-Rica - gebakken makreel in pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Tenggiri Rica-Rica
gebakken makreel in pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr makreel
1 limoen, sap
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
7 rode rawits
5 teentjes knoflook
8 sjalotjes
1/2 theel trassi
2 cm jahe
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd dan de vis in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze 2 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 279 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030578