1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tenggiri Masak Taoco
gebakken makreel met taotjo/tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel filet
1/4 theel limoensap
1/8 theel zout
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
1 cm laos
3 groene lomboks
3 eetl taoco/taotjo
2 eetl kecap asin
1/4 theel vissaus
1/4 theel peper
olie
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in blokjes van 3x3x3 cm en marineer deze met het zout en het limoensap voor tenminste 15 minuten. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen. Rasp de laos. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos, de sereh, de salam, de jahe en de lomboks voor 4 minuten. voeg dan de tauco toe en meng goed. Vervolgens de vis toevoegen met de kecap, de vissaus, en de peper en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446