1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tenggiri Masak Taoco
gebakken makreel met taotjo/tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel filet
1/4 theel limoensap
1/8 theel zout
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
1 cm laos
3 groene lomboks
3 eetl taoco/taotjo
2 eetl kecap asin
1/4 theel vissaus
1/4 theel peper
olie
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in blokjes van 3x3x3 cm en marineer deze met het zout en het limoensap voor tenminste 15 minuten. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen. Rasp de laos. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos, de sereh, de salam, de jahe en de lomboks voor 4 minuten. voeg dan de tauco toe en meng goed. Vervolgens de vis toevoegen met de kecap, de vissaus, en de peper en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758443