Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Gulai Asin - gestoofde vis in pittige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Asin
gestoofde vis in pittige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan patin/pangasius
350 ml kokosmelk
2 asam kandis
2 salam blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel ketumbar
10 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de asam kandis, de salam, de serai en het zout en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en deze zachtjes gaar koken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435979