logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gulai Asin
gestoofde vis in pittige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan patin/pangasius
350 ml kokosmelk
2 asam kandis
2 salam blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel ketumbar
10 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de asam kandis, de salam, de serai en het zout en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en deze zachtjes gaar koken. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 48 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176069