Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gulai Asin - gestoofde vis in pittige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Asin
gestoofde vis in pittige kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan patin/pangasius
350 ml kokosmelk
2 asam kandis
2 salam blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel ketumbar
10 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de asam kandis, de salam, de serai en het zout en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en deze zachtjes gaar koken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017853