banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Udang Goreng - gesauteerde gebakken garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Udang Goreng
gesauteerde gebakken garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen
3 teentjes knoflook
1/2 theel limoensap
1/2 theel zout
50 ml water
olie

1 lente-ui
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water

Haluskan:
bumbu:
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 tomaat
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Pureer de knoflook. Meng de knoflook met het limoensap, het zout en het water en marineer hiermee de garnalen voor 15 minuten.
Verhit in een pan olie en bak de garnalen en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu samen met de serai voor 5 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de peper toe en meng goed. Dan de garnalen, de lente-ui en het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 240 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38064013