Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Godo-Godo Udang - gebakken garnalen in een jasje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Godo-Godo Udang
gebakken garnalen in een jasje

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr grote garnalen
150 gr bloem
1 ei
50 sago bloem
250 ml dunne kokosmelk (encer)
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 eetl zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en snijd deze in 3 stukken of halveer (afhankelijk van de grootte). Hak de knoflook fijn en de sjalotjes grof.
Meng de bloem, de sago, de ei, de sjalotjes, de knoflook, de peper, het zout en de kokosmelk goed door elkaar en vorm een beslag. Meng dan de garnalen erdoor.
Verhit in een pan de olie en bak telkens 1 eetl van het mengsel goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029680