Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Godo-Godo Udang - gebakken garnalen in een jasje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Godo-Godo Udang
gebakken garnalen in een jasje

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr grote garnalen
150 gr bloem
1 ei
50 sago bloem
250 ml dunne kokosmelk (encer)
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 eetl zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en snijd deze in 3 stukken of halveer (afhankelijk van de grootte). Hak de knoflook fijn en de sjalotjes grof.
Meng de bloem, de sago, de ei, de sjalotjes, de knoflook, de peper, het zout en de kokosmelk goed door elkaar en vorm een beslag. Meng dan de garnalen erdoor.
Verhit in een pan de olie en bak telkens 1 eetl van het mengsel goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248214