logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gulai Ikan Cabai Rawit
viscurry met rawits

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
750 gr visfilets (snapper/makreel)
2 eetl limoensap
1 theel zout
750 ml santen cair (dunne kokosmelk)
2 stukjes asam gelugor (gedroogde garcinia)

Haluskan:

boemboe:
5 sjalotten
4 cm kunyit
1 theel zout
17 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de vis in met het zout en het limoensap. Verhit in een wok de kokosmelk en meng de boemboe erdoor en laat dit 3 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de vis toe met de asam en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen totdat de vis gaar is en de saus is ingedikt

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176489