Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Gulai Daun Singkong Tumbuk - gegrilde vis met cassavebladeren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Daun Singkong Tumbuk
gegrilde vis met cassavebladeren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr red snapper
125 gr cassave bladeren of anders spinazie
2 serehstengels, gekneusd
450 ml kokosmelk
2 cm laos, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel zout of naar smaak
1/2 theel palmsuiker, geraspt
1 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Grill de vis langzaam boven een houtskoolvuurtje voor 10 minuten. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe erdoor. Dan de sereh en de laos toevoegen en dit 5 minuten laten sudderen. Vervolgens de vis en de cassave bladeren toevoegen en het geheel 15 minuten langzaam laten koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42410989