banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 3 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Gulai Daun Singkong Tumbuk - gegrilde vis met cassavebladeren
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Daun Singkong Tumbuk
gegrilde vis met cassavebladeren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr red snapper
125 gr cassave bladeren of anders spinazie
2 serehstengels, gekneusd
450 ml kokosmelk
2 cm laos, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel zout of naar smaak
1/2 theel palmsuiker, geraspt
1 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Grill de vis langzaam boven een houtskoolvuurtje voor 10 minuten. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe erdoor. Dan de sereh en de laos toevoegen en dit 5 minuten laten sudderen. Vervolgens de vis en de cassave bladeren toevoegen en het geheel 15 minuten langzaam laten koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38710719