Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Satai Daging Kambing Goreng - sate van gekruid lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satai Daging Kambing Goreng
sate van gekruid lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
2 sjalotjes
3 rode rawits
4 eetl kecap manis
500 ml water
sate stokjes
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de sjalotjes fijn en de rawits in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes samen met de rawits en de bumbu voor 4 minuten. Meng dan het vlees en de kecap erdoor en bak totdat dit van kleur verandert. Dan het water toevoegen en kook totdat het vocht is verdampt.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030327