Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Satai Daging Kambing Goreng - sate van gekruid lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Satai Daging Kambing Goreng
sate van gekruid lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
2 sjalotjes
3 rode rawits
4 eetl kecap manis
500 ml water
sate stokjes
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de sjalotjes fijn en de rawits in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes samen met de rawits en de bumbu voor 4 minuten. Meng dan het vlees en de kecap erdoor en bak totdat dit van kleur verandert. Dan het water toevoegen en kook totdat het vocht is verdampt.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934986