Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pindasaus 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindasaus 3

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr gebrande pinda's
water
1 theell sambal ulek (zie recept)
1/2 theel zwarte peper
2 teentjes knoflook
1/2 theel citroensap
3 eetl ketjap manis
1 eetl bakgember
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Maal de pinda's fijn en snijd de knoflook en de gember fijn. Verhit in een wok/wadjan water en meng dit met alle ingrediënt. Zachtjes laten stoven totdat de saus zich vormt
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068998