zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- kerrierijst met ei
- Sayur Labu Siam - sajoer van chayote
- Sambal trasi - Sambal met trasi
- Rawon Bebek - donkere vleessoep met eend
- Jagung katemak - Pap van maïs, bonen met groenten
- Filipijnse nasi goreng
- Kai Look Kui - pittige eieren
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
- Ayam Opor Parahyangan - Kipfilet met kruidige kokosmelksaus
- Dodol Kacang
Sambal Sere Tabiah - pepers in olie


Sambal Sere Tabiah
pepers in olie
pepers in olie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
25 rode rawits
80 ml olie
1/2 theel trassie
1/4 theel. zout
Cara membuat
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan totdat de olie gaat walmen. Bak dan de rawits, de trassie en het zout gedurende 1 minuut. Laat afkoelen. Het gerecht kan afgekoeld bewaard worden voor een week.
ingrediënten:
25 rode rawits
80 ml olie
1/2 theel trassie
1/4 theel. zout
Cara membuat
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan totdat de olie gaat walmen. Bak dan de rawits, de trassie en het zout gedurende 1 minuut. Laat afkoelen. Het gerecht kan afgekoeld bewaard worden voor een week.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.