1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Udang Basa
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr garnalen
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
4 rode lomboks
2 cm laos
2 jeruk purutblad
1 theel asem
1 theel trassi
1 theel gula jawa (palmsuiker)
75 ml dikke kokosmelk
1 salamblad
1/2 serehstengel
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks zeer fijn. Wrijf of maal de sereh en de laos fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de garnalen, het zout, de trassi, de asem en de suiker toe en bak het nog 1 minuut verder. Dan de kokosmelk, het salamblad en de jerut purut blaadjes toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kokosmelk is ingedikt en de olie vrijkomt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898