1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal udang 2
garnalensambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
1/4 theel witte peper
1 eetl limoensap
4 eetlepels olie
125 ml kokosmelk
snufje suiker
snufje zout

Haluskan:
boemboe:
4 eetl base be pasih

Taburan:
garnering
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Kruid de garnalen met zout, peper en limoensap. Voeg dan de base be pasih toe en meng alles goed doorelkaar. Verhit dan olie in een wok/wadjan en bak hierin de garnalen 2 minuten.
Voeg vervolgens de kokosmelk toe en breng aan de kook, draai daarna het vuur lager en laat dit 2 minuten sudderen tot de saus indikt. Op smaak brengen met een snufje suiker.
Gameer met gebakken sjalotten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387707