1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal udang 2
garnalensambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
1/4 theel witte peper
1 eetl limoensap
4 eetlepels olie
125 ml kokosmelk
snufje suiker
snufje zout

Haluskan:
boemboe:
4 eetl base be pasih

Taburan:
garnering
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Kruid de garnalen met zout, peper en limoensap. Voeg dan de base be pasih toe en meng alles goed doorelkaar. Verhit dan olie in een wok/wadjan en bak hierin de garnalen 2 minuten.
Voeg vervolgens de kokosmelk toe en breng aan de kook, draai daarna het vuur lager en laat dit 2 minuten sudderen tot de saus indikt. Op smaak brengen met een snufje suiker.
Gameer met gebakken sjalotten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886390