Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal Soto Banjar
heldere sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
17 rode rawits
4 teentjes knoflook
1 theel zout
3 eetl olie
1 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Stoom de rawits voor 15 minuten. Wrijf of maal de rawits, de knoflook en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sambal voor 5 minuten. Meng het water erdoor.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580