banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Daon papaya muda dan ikan - jonge papaya bladeren met djambal/ikan goreng

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daon papaya muda dan ikan
jonge papaya bladeren met djambal/ikan goreng

Bahan-bahan:
ingrediënte:
400 gr daun papaya muda (jonge papaya bladeren)
3 serehstengels
1 prei
5 cm jahe
4 cm kunyit
1 pandan blad
1/2 theel zout
100 gr djambal of ikan teri goreng
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de djambal fijn. Wrijf of maal de sereh, de jahe en de kunyit fijn tot een pasta. Snijd de papaya bladeren en de prei fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten samen met de ikan teri/djambal. Voeg dan de papaya, de prei, het pandanblad en het zout en bak dit een paar minuten (afgesloten) totdat de papaya gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40082386