Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Daging dan Sawi Hijau Saus Tiram - rundvlees met choisam in oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging dan Sawi Hijau Saus Tiram
rundvlees met choisam in oestersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr ossenhaas
2 theel arak
1 eetl kecap asin
1 eetl maizena
1/4 theel baking soda / natriumbicarbonaat
3 eetl water
200 gr choisam
5 cm jahe
1 lente-ui
2 eetl oestersaus
1/2 theel maizena+1/2 eetl water
1 theel palmsuiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de choisam in stukjes van 3cm lang. Rasp de jahe en snijd de lente-ui in schuin gesneden dunne plakjes.
Meng het vlees met 1 theel arak de kecap, de baking soda, de maizena, het water en 1 eetl olie en laat het 30 minuten marineren.
Verhit in een pan 7 eetl olie en voeg het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert en schep het uit de pan. Laat 3 eetl olie achter en fruit daaron de jahe en de lente-ui voor 2 minuten. Voeg dan de choisam, het vlees, de arak, de oestersaus, de suiker en de opgeloste maizena toe en roer totdat de choisam zacht is geworden. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920873