logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis genjer pedas
pittige geroekbakte genjer met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes genjer (450 gr moeraskruid)
10 kwarteleieren, gekookt
2 jeruk purut blaadjes
1 tomaat
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
75 ml water
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
4 rode rawits
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaat fijn en haal de genjer uit elkaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de genjer en de tomaat toe en bak dit totdat de tomaat zacht is. Dan de eieren, het zout en de palmsuiker toevoegen gevolgd door het water en kook het geheel totdat het vocht is opgenomen.

Add comment

Submit

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151266